Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens tänkvärda 130728

Man blir
såsom man själv
vill vara

© Angela Bohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-28 12:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JEPP!
2013-07-29

    ej medlem längre
jag håller med, ett val
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP