Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

50-års fest

Va kul det är med gamla fulla gubbar.

Som vinglar omkring eller sitter vid ett bord och sover.

De gnäller på oss ungdomar att vi super tills vi spyr eller däckar.

Men de kan också. 

Moralpredika kan de, men lyssnar dem på sig själva?

 

ALDRIG!

 

Farsan fyllde 50 år igår.

Jag stod i baren och serverade folk öl och drinkar.

Det var kul att se alla galna gamlingar dansa och skratta.

 

Folk som anser att gamla människor är tråkiga, har fel.

Dem kan vara minst lika roliga som vi ungdomar.

Om inte roligare!!! 

 

Jag vill bli som min far.

Jag vill kunna ha roligt när jag blir gammal gumma.

Inte sitta hemma och glo på TV hela dagarna.

Jag vill ha många vänner att umgås med.

 

Även gamla människor kan ha kul!




Övriga genrer av Shadowline
Läst 3485 gånger
Publicerad 2006-03-05 15:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline