Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flickan i spegeln

Minns du att det fanns en tid,

innan allting ändrades?

 

En tid jag såg dig le,

skratta och busa

med glimten i ögat

 

Nu ser du på mig

med allvarlig min

Tårar som rinner

 

Ibland kan du skratta

men innerst inne

finns du inte kvar

 

Sakta börjar även

jag glömma

Glömma bort tiden

tiden innan du dog

 

Ofta står jag och stirrar

stirrar på dig och undrar

vart den glada lilla flickan

i dig tog vägen

 

Står och stirrar i spegeln

glimten i flickans ögon,

som en gång fanns där,

är nu borta




Fri vers av Shadowline
Läst 716 gånger
Publicerad 2006-04-15 02:35



Bookmark and Share


  Johan Nilsson
Sjukt bra!!
2006-11-23
  > Nästa text
< Föregående

Shadowline