Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naturlyrik


Regnmingel

...

Regnfrisk bris minglar
genom trädgården
Charmar ett träd i taget
så att löven darrar


Den havererade hängmattan är piratskepp
med trasigt segel
Sju ängsliga fåglar
fladdrar i grupp

Men den modige seglar åt annat håll




Fri vers av MobergsOrd
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-30 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MobergsOrd
MobergsOrd