Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Småbarnsföräldershaiku


Kvällsvaka (haiku)

Barnets vakna ögon.

Skulle inte satt på 

filmen en gång till.




Bunden vers (Haiku) av Agitt
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-30 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt