Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vägen till skolan

På vägen till skolan tar jag stigen som leder in i området där de andra bor.
Det är brant och jag är lite rädd att falla
Men bland de klotterfria husen och lekplatsen som inte luktar så kan jag andas helt ned i magen.
Jag tänker inte på att vägen är längre.




Fri vers (Fri form) av Agitt
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-07-03 07:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agitt
Agitt