Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lätt inspirerad av något jag läst eller hört sjungas som sång. Inte helt lyckat kanske. De där två eller tre verserna som saknas får du tänka dig, för nu har jag allt litet bråttom, måste iväg, måste skynda och svettas.


Jag ville drömma mig bort





Jag ville drömma mig bort över hagen
med alla vackert blommande blommor
jag ville vandra bland rådjur och harar
bland träd och kärlekar till livet

jag ville i solskenet bada i viken
med alla solkatter följande i stim
simma mig bort efter udden
träffa kärleken och räddas till livet




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-31 09:52



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Tycker speciellt om solkatterna som följer i stim.
2013-07-31

  figurett
Som, pulsslagen, i, kärl ekar, till, livet...
2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP