Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avgrundsvalsen

en gång i tiden såg jag
nu ser jag inte längre

jag är inte blind
men nuet blockerar min väg
med saker jag aldrig gjorde

tankarna går dock inte att stänga av
så jag fortsätter att sjunga min sång
som har förvandlats till en avgrundsvals
en avgrund som sakta öppnar sig
under mig själv
då jag inte har någon
att dansa den med

jag kan bara blunda
och hoppas att allt går bra




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 149 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson