Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tandborstning

Om man skruvar på hatten på tandkrämstuben
efter användning, så kan den användas igen.

Det finns rekommendationer för hur ofta man
ska byta tandborste, men det står inte med
vem man ska byta.

På julafton behöver man inte borsta tänderna,
för då har tandtrollen ledigt.

Nackdelen med en resetandborste är om man
behöver den, när den är ute och reser.




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 385 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-08-15 15:43



Bookmark and Share


  Anya VIP
Tandborstningshumor.
2015-07-14

  Connie
Det är med den riktigt stora kärleken som med den elektriska tandborsten. Det är roligt att den finns, men man klarar sig utan ;)
2014-12-15

  Stigi Skog
Fyndig poesi, ur en vardag vi alla känner igen oss i!
2013-08-23

    Dan Myrbeck
Tusen tack
till alla!
2013-08-19

    ej medlem längre
fina skojiga rader:)
2013-08-19

    ej medlem längre
en kul text som man får småle åt..
2013-08-19

  Bibbi VIP
Länge sedan jag fått tillfälle att skratta så gott.
2013-08-19

  Rozsi.kovacs


tack för du får oss att dra på smilbanden
Du är fyndig
2013-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Roliga små rader...tack för dom...
2013-08-16

  Lars Hedlin
JA se de små liven ;)
2013-08-16

    ej medlem längre
Hehe. Go text.

Annars finns det ju alltid fluor. Men risken är väl just på resande fot, att reskamraten letar efter etiketten.

Tycker det var uppfriskande med lite humor.


Tack.


2013-08-15

  M M Mannheim VIP
Kul text men även de behövs poeter. Många gånger är ju en del dikter sorgsna.
Vi måste kunna skratta.
2013-08-15

    ej medlem längre
Med glimten i ögat bjuder du oss på ett gott skratt. Tack!

2013-08-15

  Rise Little One
Haha, den är ute och reser jämnt skulle jag tro...
2013-08-15

    ej medlem längre
Det är bättre att var tandlös... ;-)
2013-08-15

  Angel of love
Aja baja, trollen har aldrig semester..,
Dina texter får mig att le mycket..
2013-08-15

  Tess74
hahaha du är full av klurigheter du
2013-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck