Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spara mycket pengar!

Res inte. Gör ditt hem till hotell.
Skapa hotellkänslan genom att
vika snibb på toapapperet!




Övriga genrer (Kåseri) av Dan Myrbeck
Läst 354 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-08 16:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ibland känns det som ett hotell, speciellt på sommaren när alla kommer och vill hälsa på...kul text...
2013-08-09

  Siggesdotter
Du e' väl för tokrolig! Varför inte prova med
en vattenkaraff med glas på blank bricka
i sovrummet? Om man nu gillar sova
på hotell :-)
2013-08-09

  Rozsi.kovacs

Den är prövad och visst ser det dekorativt ut höjer känslan,
men man vill nästan inte riva av snibben
2013-08-08

  Maj-Lis VIP
Eller kanske att vara hemma en kväll om året *LER*
2013-08-08

  mysing
haha gör jag redan men inget
hotell för det som spar pengar ;)
2013-08-08

    ej medlem längre
:)
2013-08-08

    ej medlem längre
Och bädda sängar och laga frukost får man nog också göra.
2013-08-08

  Carina Bendix
Hahahaha,kanske värt att prova.;)
2013-08-08

  Nina.H
Haha...ja tack för det
härliga spartipset!

2013-08-08

    ej medlem längre
Ödmjukt tack för tipset!

Går förra årets telefonkatalog bra,
eller måste jag offra DN från förra veckan?

Snibben, den fixar jakk..

2013-08-08

  Eva Helene VIP
Vad ska man säga? Tack för ett gott skratt i varje fall!
2013-08-08

  Angela Bohlin VIP
Tror att det krävs mer än att vika snibben :)
2013-08-08

  Kaptenlöjtnant
tänkvärt!
2013-08-08

  Lars Hedlin
Sen baka hemgjorda skones! ;)
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck