Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nobelpristips

Gör så här:

1
Logga in på poeter.se!

2
Kombinera bokstäverna på
ett tillräckligt bra sätt!

3
Publicera!

4
Logga ut!

5
Åk till Stockholm och
hämta ditt Nobelpris!

Lycka till!




Övriga genrer (Satir) av Dan Myrbeck
Läst 272 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-17 21:40



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
Va!!!Så lätt??????????????


+++++


Kul............
2013-08-23

  Federico Romano
Jag gör en app & hämtar priset..
2013-08-19

  ResenärGenomLivet VIP
Bra tips...om det nu bara vore så enkelt...
2013-08-19

  Angel of love
Sååå enkelt? Jag provar :)
2013-08-19

  Carina Bendix
Hahahaha, ja, man kan ju försöka i alla fall..;)
2013-08-18

  Lars Hedlin
Jippieeeeee 1 miljon i pris pengar behövs ;)
2013-08-18

  Tess74
Ja om det vore så enkelt :)
2013-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck