Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

It´s healthy

It´s healthy to jump,
but not to conclusions.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 282 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-12 15:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Depends on what you jumping in to!
2013-08-13

  Rise Little One
No hurry to conclusions
2013-08-12

  Carina Bendix
Sant, man ska tänka noga innan man hoppar dit..;)
2013-08-12

  Angel of love
Jo men det är väl bra det med?
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck