Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Läsare

Nyfikna läsare
är bra läsare.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 381 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-08-08 21:45



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Bra nyfikenhet är lärdom att vilja utveckla sig.
Bra ordat/kram
2013-08-13

  ResenärGenomLivet VIP
Om man inte är nyfiken så får man aldrig lära sej nya saker...bra...
2013-08-09

  Rozsi.kovacs

så sant som det är sagt bra Dan
2013-08-09

    ej medlem längre
intressant!
2013-08-09

    ej medlem längre
Ja, nu blev jag också nyfiken. Nyfikenheten är nog bra på att samla kommentarer.
2013-08-09

  Siggesdotter
Det kan man nog säga - och det är inte dåligt
när man är bra på att " väcka " andras
nyfikenhet - som du när man nyfiket undrar
"vad har han nu hittat på.. :-) ..? "
2013-08-08

  Tess74
Så sant. Du får mig alltid att le
2013-08-08

  mysing
bra där! :))
2013-08-08

  Nina.H
O jag är så lättlurad.. O
nyfiken!! :)
2013-08-08

  Carina Bendix
Ja, det är sant. Utan nyfikenhet blir det nog ganska tråkigt att publicera texter..;)
2013-08-08

  Rise Little One
oftast så ja.
2013-08-08

  Maj-Lis VIP
Man önskar att de fanns fler av dom
2013-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck