Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En glimt av en dröm

I detta korpsvarta rum där skuggorna inte syns
Du kan inte rymma, ditt hjärta det skyms
Dina händer långt framför kroppen, redo att ta emot dig
Redo att stoppa den, den form som vill dra ur proppen
Dina ögon söker och finner ett ljus, som lyser upp sängen där tiden ligger i krus
Din kropp du ser så nätt och svag, ligger stilla förlamad i iskallt drag

Vilse du vandrar i korpens svarta sjal, okänd i skuggornas tomma dal
Och uppvaknandets tid rinner sakta förbi, i försöket att förvirrat fumla dig fri
Du känner dig ändlöst tyngre av kylans svett, drömmens mörker sluter sig nu tätt

Sitter upp i sängen, en madrass mot väggen
Månen lyser på mina fötter, ett ljus som lyser men ej värmer




Fri vers av Marcus_Sjölander
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 17:56



Bookmark and Share


  wildah
Du skriver mycket bra!
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marcus_Sjölander