Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Otäkt, däremot, står för att även om man vill kunna utnyttja en vattentäkt, det inte alltid låter sig göras. I Gobiöknen står vattentäkterna inte 'som spön i backen'. men däremot otäkterna.


Otäckt





Kan en man bli anklagad för olaga intrång, då borde det ju gälla alla slags människor. Det har man ju hört talas om att det funnits exempelvis asiater, folk som bebor Nebraska eller Borås att de kunnat tänka sig att bryta sig in litet varstans. I andra människors ekonomi, fritid eller exempelvis hjärtan.





(Om bilden. Så här ser verkligheten ut numera, mest bara en massa skräp överallt. Som om vi kunde skita i den helt och hållet. Men nu måste vi sätta ner foten och säga s l u t f i m p a t)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-04 14:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
lite varstans
flyger tanken!
men så, var väl texten
menad!
2013-12-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP