Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förringade ordspråk 26

Se saker från olika håll:
Långrandigt är också tvärrandigt




Fri vers av Knickedick
Läst 371 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 08:18



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Såväl lod som djup i den.
2013-08-03

  thyra
Härligt synsätt! Tack!
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick