Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släckt längtan


Tid var än ej brydd
Tid var då ej lagd
Tid var då ej sagd
Ett tillfälle släckte all längtan
Tid både läkte och gav upphov till ny smärta




Fri vers av Eder Krille
Läst 658 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eder Krille
Eder Krille