Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

13:de klockslaget

vaknar en natt av at klockan slår.
ett, två, tre, fyra, fem sex slag.
..sju, åtta nio, tio, elva,tolv slag.
tysnad.. dong, går klockan.
ett 13:de slag..
vad är det här?
13 slag på en vanlig natt?
nej, det är inet någon vanlig natt,
jag är inte någon vanlig person, jag
är onormal som tror sig höra 13 slag!




Fri vers av Piff_o_Puff
Läst 313 gånger
Publicerad 2006-03-05 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Piff_o_Puff