Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minnen av personer i Livets Resa.


Tanketrafik


Nära, nära mig-
i natten, dundrar
tankarnas Trafik.

Vissa Möten har
etsat sig fast i
köttrött Minne.

Några individer
har rört om i
själens sand.

Andra stannade kvar
vid vägkanten därbak
i den skumma Dåtiden.

En del har tappat
sin gamla gloria,-
utan att veta det!

Vem bryr sig, vem som
är intresserad -
- eller EJ?!

Somliga försvann,
såsom uppslukade
av Underjorden!

Det finns de, som
hänger med, än, genom
årens vandring.






Fri vers av Marianne Räf
Läst 229 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-04 11:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf