Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga

Empati berör
Fångar ett
intresse
som jag inte
vill
förlora
En gåva att
bejaka
Att våga röra
vid hjärtan
utan att
såra
Försiktigt
känna
Beröra utan
att gråta
Men att ändå
våga




Fri vers av Joakim Becker
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-04 12:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker