Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ha en?

På nätterna plockar
jag stjärnor som
en galning.

Men det går bara
om jag står på
tå.




Fri vers av Joakim Becker
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-02 23:40



Bookmark and Share


  Joakim Becker
Tack, Solstrale!
2016-11-09

  Solstrale VIP
Synnerligen bra metafor! Jag ser allt klart tack vare din poesi!
2016-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker