Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Jag förstår inte
hur alla tankar får
plats.

Det är ju en hjärna
i vägen.


Joakim Becker




Fri vers av Joakim Becker
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-22 15:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker