Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ifall önskningar slår in.


En Dag...


Strängars toner från din lyra
förebådar Domens Dag.
Så mycket har jag att bestyra, -
- så många vilda, hårda tag.

En dag jag vila ska
under en ljusblå himmel -
och du mig i din famn ska ta
mitt uti Världens vimmel.







Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 199 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-04 14:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja...en dag...fortsätt hoppas och tro...
2013-08-06

  Anita Westin
En trosviss känsla helt klart! Lite barnatro.
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf