Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur länge finns vi till?


Senare fas



Svarta skuggor
sjöng
genom nattens
kupol.

Vintern skulle komma,-
det var dax
att göra bokslut och
gå till vila.

Livet var inne
i sin senare
fas --
Man undrade:

-Vad har vi kvar?
En dag?
En liten stund?
Eller - en evighet...?







Fri vers av Marianne Räf
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-04 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf