Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på en text av angela Bohlin, Mr M


Kritik på en text (1061) Sådan är du






Sådan är människan i grunden.
Att påstå något annat
är att våga påstå detta andra.

Till det yttre skenet
är vi alla sådana
att vi har vägen utstakad

och vet precis vart att gå
och just var att nå
fram till varje litet delmål i livet.

Men det är bara till det yttre
var övertygad just om det.
Tänk bara så självständigt och ledigt

jaget är i ena stunden
för att i nästa se trängt eller uppjagat ut.
Mellan dessa scener utspelar sig livet självt.

Roligt att läsa en text
som får insidan att reagera
medan utsidan fortsätter att blott regera.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2013-12-29 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP