Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blött!





Om en enda fuktig vattendroppe kan ge oss liv

ett liv där kärlek och tvåsamhet lurar runt hörnet

då dränker jag oss i jordens alla oceaner!!!




Bunden vers (Haiku) av Håkan Berg
Läst 367 gånger
Publicerad 2006-03-05 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Håkan Berg
Håkan Berg