Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Måste fortsätta å röra på mig, inte stelna i Samtiden.


Skvatt galen


Legat under ytan
mellan räffliga slamsor,
som vajade
för en vind
igenom
väggarna.

Nu, är det mera tomrum
omkring och det ekar
i frånvaron av dig.

Snugga fylld med röd tobak-
som en reflexbelyst
tingest i en tankebild
mellan öronen.

Jag kom nästan bort
i chocken!
Minnet av någon.
Stekpanna i hand
rakt på huvudet.

En av grannfruarna
sjunger operaduett
med sin oäkting
på blankisen.

Jag måste
ta mej till
Morgondagen!
Där Gud
väntar
med kaffe och varm
sockerkaka!






Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 335 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-04 19:30



Bookmark and Share


  träsnidaren
Härlig avslutning!
Snyggt
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf