Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJÄLTEN

den där lille gamle mannen

som du såg på flygplanet

han har givit mig så mycket

under åren, mariette

sånt som inte kan förklaras

det blir alltför subjektivt

det är individuellt och

obeskrivligt kreativt

 

 

 

en av mannens många plattor

tog mig genom gråt och höst

och det finns en ton hos honom

som ger mig en särskild tröst

han sjöng sommar in i kalla

bistra vintrar likaså

ja, den mannen som du såg där

han är värd att lyssna på

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    5/8 2013

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-05 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP