Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En känsla i min kropp.


Tomhet 2

Tomhet
Som efter ett hav av känslor
Sprider den sig
Gör mig utslagen
Ett sista hopp
Om att få känna
Någonting alls
Den sista gnistan
Tog slut

Tomhet
Sprider sig
In i varje liten cell
Jag finns snart inte
Känner ingenting
Bara tomheten
Som om min existens
Är bortblåst

Fanns jag någonsin?
Vad är ett jag?




Övriga genrer av Changa
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-06 00:31



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du bör så ånyo uppfyllas utav dig själv, ditt jag, din gudinneliga essens

du är värd, allt vad du vill ha
2016-04-18

  träsnidaren
Funderingar och grubblerier jag ofta går i.

Tomheten tär så förbundna.
Känns som att man inte finns på riktigt.

Din text är stark och uppriktig.
Jag tar till mig orden och låter dem stanna
hos mig.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Changa
Changa