Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Portätt

Jag försökte måla av dig
En stor oljemålning
Spände upp duken
Tog penseln och strök på färgen
Varje penseldrag
Blev för mig som ett andetag
Jag målade
Dina ögon
Din näsa
Dina mjuka läppar
Din kropp
Drog penseln fram och tillbaks
Tills all min färg tog slut
Försökte att få dig att stanna kvar
Försökte hitta dig någonstans där
Levande
Försökte att minnas dig
Men du är inte kvar
Du var nog aldrig ens här




Fri vers av Changa
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-02-12 19:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Changa
Changa