Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

En ljusspringa snuddar vid min hud
vaknar upp i ett främmande rum
i en främmande kropp
i ett främmande sinne
försöker att se i dimman
öppnar fönstret
låter solens strålar värma mig
jag vill fästa mina rötter där ute
jag vill leva
men som en växt behöver jag näring
en bra plats att fästa mina rötter i
jag behöver ro
sinnesfrid




Fri vers av Changa
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-13 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Changa
Changa