Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När själva grunden synts vackla, utan fällans utlösande faktorer, så faller inte dörren utan kort hela bygget omkull där mitt i står vi, mer eller mindre förvånade över sakernas och våra egna tillstånds vararande tysta... De...


Megabyte








Såå äger







vetenskap


insikten ihop


professionerna


den reella makten








folk...








Fotfolksnot: Ta gärna del av relativa sanningar via någon i DN debatterande solskensprofessor, Cronemans krönika och SvD.s Johanna Hildebrandts kolumn idag, även Gösta Hulthéns reflekterande har poänger... I övrigt framgår bilder via exempelvis democracy now och Green...I förekommande skulle hen läsa som en artikel i Aftonbladet gav vid handen för någon vecka sedan i fallet så komlext i sin karaktär enär inte bara en mus kan smitta en utan även mygg...Fäst...Se gärna, UR kunskapskanalen, En arbetsplats att längta till - Om psykisk ohälsa på jobbet...Och möjligen- Riskfaktorer på jobbet...




Övriga genrer (Essä/Recension) av figurett
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-06 08:46



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Just frågan om psykisk ohälsa, på jobbet eller annorstädes, är själva akilleshälen för uppvisande av ett 'sjukt' eller 'friskt' samhälle. Som om själva definitionen och förhållandet alls kunde samexistera med människorna. Vi letar efter begrepp och etiketter för att göra verkligheten begriplig och för att göra människors sätt att agera, vara, existera, i någon mån begripligt.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett