Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så skräds orden på guldvåg för att inte fastna i det globala nät som påstås fånga fula fiskar, utan någon som helst kontroll över effekterna, att vi ser whistleblowers f ängslas, förföljas och ta sina liv i vanmakt, innan...


Ha eller inte ha en kul tur


Såå simmar




rovfiskar



i grumligt vatten




ännu...





Fotfolksnot: En alltför stor del ägnar sig åt att söka bibehålla den självupptagna makten till vilket pris som helst segregera vi ifrån oss och dem från insikten att så av nöd vändig förändring sker på gräsrotsnivå...Bortom "gängse" journalistik...Växer vi med vetskapen, att allt säljs till hugade spekulanter...Även våra företags hemligheter och därmed arbetstillfällen...Índivider, samhälle...Läs gärna SvDs Brännpunkt idag...




Övriga genrer av figurett
Läst 215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-07 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

figurett
figurett