Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Ett liv utan logik, Rebecka J . Det är jag som skrivit texten jag parafraserar här. Vilken i sin tur är en parafras på ett känt citat.


Kritik på en text (1036) parafras på en text




Livet är som en spårvagn, den innehåller något ju fler som kliver ombord. På det viset liknar spårvagnen en båt. Men livet liknar också en påse. Det som ger den näring kommer uppifrån och där uppe sitter handen på armen som tar upp saker ur påsen och handen pulserar av liv.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-10-03 22:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vilken energigivare. Snyggt!!
2013-10-06

  Nanna X
Hasse Alfredson som Pastor Jansson i Gröna Hund 1962.
2013-10-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP