Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utrotningshotad

lutningen är utrotningshotad
jakten är en snäcka

följ vägen tills du hittar en skatt
hittar du två
är båda värdelösa

gå tillbaka ut i havet
fiska tills du fångar en fågel

stå rakt så du lär dig flyga

lutningen är utrotningshotad
och du vill fortsätta leva




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 101 gånger
Publicerad 2013-08-09 18:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson