Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Palindromkväde

Brutal
öronbedövande
vinvinande
vårvind
lade
sig
ner
när
sol
lårets
välmenande
vinterdvala
ödelade
banaliteter




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 124 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller