Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Picnicpava

En Picnicpava,
föll över mina nerver,
en hötorgstavla.




Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-09 22:49



Bookmark and Share


  Federico Romano
Snarare en Saké..
2013-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller