Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Björkdans

Vinden fångar björkens blad,
vaggar vita grenar.
Löven prasslar verkets hav,
vilket hösten försenar.




Bunden vers (Annat versmått) av Georg Möller
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-09 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller