Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Föregångare

Släkte följa släkters spår
från barndom upp igenom åren
En trampad stig som gåtts förut,
som trampats genom snåren
Men strax en dag tar spåren slut,
vi tycks nu va allena
Men gå, vi gör. Alltnog, vi gå
Det känns som vi är sena
I tidens mull vi trampar på
där ingen förut gått
I steg för steg, vi färdas fram
Vi har nog lite brått
Att bana väg är av nöden känt
för den som plöjer leder
Och nästa släkte som ska komma
tar tacksamt emot, vi förbereder
Så går våra steg emot ett slut,
en dag vi slipper färdas
Då tas vi om hand i en öppen famn
och i trygghet helt omgärdas




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2013-08-10 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP