Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Könsrollslek

Jag slutade mäta min penis
Övergav sen alla orden
Sen föll jag omkull
när min kropp fick ett hull
Till kvinna jag numer är vorden




Bunden vers (Rim) av Mats VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2013-08-10 23:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP