Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


att en människa kan vara så ond...


Hans vidriga gap

Orden rasar ut ur hans vidriga gap
hans ord är blodrött brännande
eldigt svidande
de rinner utför hans korta blanka haka

jag äcklas av den surhet
som han lyckas vräka ur sig
till mig
på bara några minuter

men de sitter etsade fast i min hjärna för evigt




Fri vers (Fri form) av Anita Brännström VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-11 11:27



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
smärtsam läsning..!
2013-08-11
  > Nästa text
< Föregående

Anita Brännström
Anita Brännström VIP