Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmahörande

Känna sig som hemma

Höra vinden hälsa havet och elden
Himmelns flammor skrika, viska, meddela

Du hör
Hemma
Här
Där havet smälter till guld i horisonten




Övriga genrer av Elin Ers
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-25 12:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Helt underbar lyrik!!!
2013-08-25

  Quasimodo
En skön bild och texten ger en lika skön känsla, havet och smakar salt och guld!
2013-08-25

  Maria Sundelin VIP
Mycket bra
Naturen och särskilt vattnet är en både vacker och värdefull gåva

2013-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Elin Ers
Elin Ers