Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

känslor är ett handikapp

Jag är så ledsen

att jag minns så lite



Klockan tvingar
tvingar mig som ingen annan

jag är bara siffror och osämja

Fast jag låtsas att älska mig själv

vill ingen annan låtsas att älska mig


Det sitter en syl i väggen

ibland


känslor är ett handikapp




Fri vers av Edgar Allan Ågren
Läst 470 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-12 21:36



Bookmark and Share


  Ergo Summa
Dina ord är berörande.

"Fast jag låtsas att älska mig själv

vill ingen annan låtsas att älska mig"

Bra uttryckt...och slutet med sylen..ja!
2013-08-21

  Schizooliza
Klart de är i klockans värld du lever i. Skutta ur ditt felande element o pröva tillitsfallövningar här istället. Vi lovar att stå bakom o ta emot. Kram!
2013-08-17

  Nanna X
fel. känsla är ett redskap att använda till att förstå världen, likvärdig med intellektet.
2013-08-15

  Lotta Th
Aj mitt hjärta.
Så naket.
2013-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Edgar Allan Ågren
Edgar Allan Ågren