Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let's play a game

Jag kommer vara ett helvete.
Det har jag sagt hela tiden. Jag har varnat dig.
Vet inte om det är ren dumdristighet av dig att stanna kvar.

Visserligen har jag inte spytt ur mig all galla på dig än.
Men det kommer alltid.

Jag förstör alltid, alltid, alltid.
Förstör alltid allt som betyder något för mig.

Och det gör du.
Du betyder så himla mycket för mig.
Så mycket att den där meningen, 3 ord, 12 bokstäver, 4 stavelser nästan smugit ut över mina läppar.
Fastän vi inte känt varandra så länge att det ens borde finnas på världskartan.

Att kärlek kan skrämma en individ så brutalt. Jag ser mig själv som modig annars.
Jag gillar att klösa mitt inte med adrenalin och rädsla.
Men kärlek.
Det är ett farligt spel.

Och det är inte jag som skadas.




Fri vers (Fri form) av hela mikaela
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-12 23:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hela mikaela