Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att rida in en besvärlig tillvaro

Jag rider på en vit häst.
Den bär mig fram på
ömtålig rygg.
Jag fattar inte galoppen
utan faller av, och
försöker hanka mig fram
på en gammal åsna
istället.




Fri vers av Joakim Becker
Läst 195 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-14 10:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du tar dig framåt iallafall :)
Härlig text
2013-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker