Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det bråttom!

Om ditt bröst
ska ge oss
mjölk,
måste någon
simma
fort som fan genom
min manslem.




Fri vers av Joakim Becker
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-14 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joakim Becker
Joakim Becker