Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sister mister

Mister,  ropade hon

hey mister

Jag stannade

vände mig om

Hej, ropade jag

hon satt där vid kanten

så stilla

Ett finger vinkar

Sakta jag gick

Hey mister

skrattade hon

i skuggan

Stannar framför henne

Ett  knubbigt finger rotar

en hemgjord ölburksprydnad

Jag tar emot den med ödmjukhet

Rotar runt i min ficka

men finner bara tomhet

Ser förläget tillbaka på henne

räcker henne tillbaka

Skakar på huvudet gör hon

ler och skrattar

Jag vänder om och går

Rodnande kinder

skamsen med svansen mellan benen

Jag bär hennes gåva som en dyrbar ädelsten

Nästa gång ..

 

 




Fri vers (Fri form) av Linil VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-06 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linil
Linil VIP