Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"And my God will meet all your needs according to the riches of his glory in Christ Jesus." Phillippians 4:19


kastar glas och statiska destruktiva mallar

han håller ett glas med iskall coca-cola

mmmm

lockas

som Ronja av de underjordiska

min Birk är mitt ifrågasättande

men när jag dras till a...

då får Birk kämpa sig blodig

när det kommer till mina illusioner om a

är Birk trött, inte utbränd, han orkar

och här är jag

uttråkad på vackra ängen

pratar med blommorna

och längtar

till kärlek där jag är hemma

känner mig hemma med en orm

varför?

måste lära mig nya smaker

letar emotionell och mental sushi

och lägger in mackor i ugnen

tyr mig till danserna där jag är musiken

som de underjordiska

spelar

ber Jesus Guds Son om modet att

gå vidare

här

inte bara sen

"Att gifta sig, skaffa familj, ta emot barnen som kommer, ta hand om dem i denna värld och kanske till och med lära dem en del, är enligt min mening det största som en människa överhuvud taget kan lyckas med." Franz Kafka




Fri vers av Ess VIP
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-15 19:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP