Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minröjning kallas det när en eller annan politiker råkar tappa ansiktet i mera offentligheten och visar då genom detta beteende sina rätta färger. Vilket är generande för folk som jobbar just politiskt.


Minröjning är ännu av viss vikt




Det bästa sättet
att röja minor
torde vara att
använda sig av

förarlösa tankfordon
och sedan för
varje mina som exploderar
springa ut på fältet

och byta band
i spelaren inuti
eftersom man har fått
den uppgiften att

tanks vant sig vid
att soldaterna spelar
musik under sina uppdrag.
Så tanksen är

helt enkelt tillvanda
och vill inte
även om manskapet
saknas, avstå

från just musiken.
Trots att spelutrustningen
har cirka tjugo
sekunders skakminne

så räcker inte det
riktigt till när
det exploderar och
dundrar i mera marknivå.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-10-28 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP