Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt i augusti


Kvällssol ligger lågt
skvallrar att höst närmar sig
lingonen rodnar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 359 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-16 08:41



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Gillar de rodnande lingonen!
2013-08-17

    ej medlem längre
Jag tycker om din höststämda haiku!

Bokmärker!
2013-08-16

  Anya VIP
Vilken fin text. Tycker särskilt om att lingonen rodnar. Bra!
2013-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP